Facebook'ta Durumları Sonradan Değiştirebilme Özelliği Geldi

06:42 | 0 yorum


E zamanı geldiğini de düşündüğüm bir güncellemeydi bu. Facebook'ta Yenilik Zamanı! Sizde fark ettiniz mi bu özelliği yoksa bu konu ile mi haberdar oluyorsunuz ? Eğer öyleyse takipte kalmaya devam edin...
Facebook'ta yeni özelliğini bugün kullanıma açıldı. Bu özellik ile durumlar üzerinde sonradan değişiklik yapılabilecek. Daha önce yorumlar üzerinde sonradan değişiklik yapma özelliği gelmişti. Gün geçtikte kullanıcı memnuniyetsizliğini en aza indirgemeye çalışan Facebook yeni özelliği ile paylaşılan durumları da değiştirebileceksiniz.

Özellikle mobil kullanıcıları (Android ve IOS) için önemli bir güncelleme yapmış durumda. Mobil paylaşımlarda sıklıkla yapılan "yazım hatası" düzenlenmeyip direkt siliniyordu. Artık bu sorundan kurtulmuş olacaksınız. Şuan dahi eski iletilerinizde yazım hatası veya değiştirmek istediğiniz var ise değiştirebilirsiniz.

Peki durumlar üzerinde değişiklik nasıl yapılacak?

Yayınladığınız iletiden memnun değilseniz ve üzerinde değişiklikler yapmak istiyorsanız sağ üst köşedeki oktan “düzenle” seçeneğini seçmeniz ve düzeltmelerinizi yaptıktan sonra “düzenlemeyi bitir”i tıklamanız yeterli. 


Ancak arkadaşlarınızın iletinizin düzenleme geçmişine bakarak düzeltmelerinizi ve orijinal iletinizi görüntüleyebileceğini de unutmayın. Yorumlardaki düzeltmede olduğu gibi. 

Beni Facebook'tan takip etmeyenler var hala; Fb.com/turkiyeajans beklerim. :)

Diğer Sosyal Medya Hesaplarım:

Twitter: http://twitter.com/turkiyeajans
Youtube: http://www.youtube.com/user/turkiyeajans

Kategori: , , , , ,

0 yorum