Blogger Youtube Teması - Ücretsiz İndirin

13:23 | 0 yorum


Blogger video, film ve müzik siteleri için uygun bir Youtube teması. Orijinal Youtube'dan hiçbir farkı yok. Tasarım ve dizayn şekli aynı olan bu tema blogger kullanıcıları için hazırlanmış.

Blogger Youtube temasını sadece film, video, müzik paylaşımları olarak düşünmeyin. Kendi video portalınızı da oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir youtube hesabı açmak. Yüklediğiniz her videoyu kendi blogunuza ekleyin. Daha sonra düzenleyeceğiniz bu temayı ziyaretçilerinize açabilir ve kendi video sitenizi oluşturabilirsiniz...

Blogger Youtube teması Adsense dostu bir tasarımı mevcut. Eğer Adsense'ye üye iseniz bu tema ile kazancınız biraz daha artacak. Şuan temada 2 adet Adsense reklam yerleşimi mevcut ön izlemesinde görebilirsiniz. Temayı kullanmaya karar verdiğinizde biraz araştırma yaparak daha iyi bir tasarıma kavuşabilirsiniz. Tema biraz karışık olduğu için temayı elimden geldiğince Türkçeleştirdim. Size temanın orijinal halini paylaşacağım.

Blogger Youtube Temasının ön izlemesine bakmak için lütfen burayı tıklayınız. (Örnek bir konu paylaştım.)
Temayı indirmek isteyenler: lütfen burayı tıklayınız. Temayı düzenlenmiş bir şekilde indirmek istiyorsanız lütfen burayı tıklayın.

Temayı indirdikten sonra konu eklemek isteyenler konuyu şu şekilde açmaları gerekiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=h5wCHkJmZ-A8endofvid
[textstart]
Your description(Başlık) / text goes here (Açıklama)
[endtext]
Her video linkinin sonunda kırmızı ile işaretlediğim alanı yazmalısınız, yoksa konu içerisinde içerik görüntülenmez.

Görüşlerinizi bekliyorum, herhangi bir sorun olursa yorum bölümünden iletebilirsiniz. Kolay gelsin.


Kategori: , , ,

0 yorum