Blog Yazarlarının Dikkat Etmesi Gereken 8 Altın Kural

03:48 | 0 yorum


Herkese merhaba. Uzun zamandır blog yazıyorum. Bazen alıntı bazen özgün içerik ve kimi zaman birçoğunuzun işine yarar-yaramayan paylaşımlar.

Bu sefer ki konu tüm "blogger" kullanıcıları için dikkat çekeceğiniz umut ediyorum. 


Her blogger yazarı veya "blog" kullanıcısı bu 8 kuralı dikkate alırsa faydasını görecektir.

1. Yapışıklık


Bu sağduyu gibi görünse de, birçok kişi aracılığıyla okumadan mesajlarını yayınlamaya devam edin. Eğer argümanlar ikna edici olup olmadığını bütün yazı genelde mantıklı eğer cümleleri ve paragrafları doğru sırayla ve eğer, bilecek posta yoluyla okuduğumda sadece. Yazıyı okuma ve mantıklı olduğunu doğruladıktan sonra, bunu tashih etmek için tekrar okumak gerekir.Yazım ve dilbilgisi hataları dikkat edin.

2. Tamlık

Eğer blogunuza çok fazla trafik çekmek için umut varsa, size sonrası tam olduğundan emin olmalısınız. Posta yoluyla okuduğunuzda, daha açıklama veya bölümleri gerekli olup olmadığını belirlemek mümkün olacak. Örneğin, blog ağları önemine odaklanmış bir yazı yazmış olabilirdi. Popüler blog ağları bazı hangileridir? Nasıl katılabilirsiniz? Bu prospektif okuyucuların ilgi olacağını yönlerinden bazıları.

3. Anahtar Kelimeler

Blogunuza mümkün olduğunca çok trafik çekmek için, postanızın iniş içinde en popüler anahtar kelimeleri içerdiğinden emin olmak gerekir. Örneğin, iş mobil uygulamalar hakkında bir şey yazma olabilir. Böyle bir yazı için, ya 'iş mobil uygulamaları' veya anahtar kelime olarak 'iş için mobil uygulamalar' kullanmayı düşünebilirsiniz. Bir anahtar kelime aracı kullandıktan sonra, size bulabileceğiniz her ay, 5.000 kişi 'iş mobil uygulamalar' araştırın 'iş için mobil uygulamalar' için 40.000 arama yaparken. Bu durumda, ikinci dönem ile gitmek mantıklı olur.

4. Başlık

Iletinizin en önemli unsur başlıktır. Başlık ilgi üretir sürece İnsanlar Yazınızı okudum olmayacaktır. Sen garip bir deyim gibi 'Batman Bloglama Dersler' yaparak okuyucuların dikkatini çekmeye olabilir. Alternatif olarak, bir Ortaklık Şampiyonu 'olmak için değerli bir şey örneğin '20 ipuçları sunabilir. Ayrıca, başlık ana anahtar kelimeler içerdiğinden emin olun. Bu arama motoru optimizasyonu için çok önemlidir.

5. Büyük mesajlar bağlama

Bu arama motoru örümceklerinin yanı sıra insanlar için çok önemlidir. Daha iyi sitenizi taramasını arama motoru örümceklerinin sağlar, ve daha fazla bilgi için sitenizin geri kalanını keşfetmek için insanlar teşvik eder. Eğer bağlantı kurabilirsiniz büyük mesajlar varsa Bu nedenle, sonraki konunuzu yayınlamadan önce, görebilirsiniz.

6. Görüntüler

Mesajlarınıza resim kullanmak çok önemlidir. Alakalı ve akılda kalıcı görüntüler insanların yazılan okumanızı almakla çok etkili olabilir. Buna ek olarak, Google'ın resim arama gelen trafik çekmek yardımcı olabilir.

7. Kırık bağlantılar

Onlar kırık bir link rastlamak eğer sitenizin ziyaretçileri hayal kırıklığına alacak. Bu nedenle, yayımlama butonuna tıklamadan önce, iletinizin bakmak için 'önizleme' özelliğini kullanın.Onlar fonksiyonel ve doğru açılış sayfasına lider olup olmadığını bulmak için tüm linklere tıklayın.

8. Yayın tarihi

Bir hafta sonu canlı giderse yazılan ne kadar büyük olursa olsun, çok fazla trafik almak olmaz.En çok trafik çekmek için, Pazartesi, Salı veya Çarşamba günü yayınlanmasını tavsiye olurdu.Gün sonrası yayımlamak için en iyi olacağını emin olmak için trafik numarasını kontrol edin.Buna ek olarak, uluslararası tatilleri için dışarı bakmak gerekir. Eğer ABD'de yaşıyorsanız Örneğin, İngiltere'de ulusal tatil için dışarı bakmak ve bu tarihlerde Mesajınızı yayınlamaktan kaçının.

Kategori: , , , , ,

0 yorum