Seo Yapmanız İçin Önemli Nedenler

08:11 | 0 yorum

SEO bugün online pazarlamanın en güçlü unsuru olma yolunda ve önemi gün geçtikçe artmakta.


Her web site sahibi için gerekli olan unsurlardan biridir SEO. Bugün sizlere SEO Yapmanız için Nedenleri sıralayan bir makale paylaşacağım.

1. SEO maliyet değildir; aksine bir yatırımdır.

Bazı kelimelerin çok arandığını fark etmiştirsiniz. Bunlar genellikle işe en basit ve net bir biçimde tanımlayan kelime veya kelime gruplarıdır ve bu kelimelerin aranmasında Google'ın arka sayfalarında çıkıyorsanız ciddi bir kayıp için olduğunuzu kolaylıkla görebilirsiniz. SEO'ya yapacağınız küçük bir yatırım  sizi en çok tıklanan ilk üç sonuca çıkardığında yatırımınızın kat be kat geri dönecektir.

2. SEO web sitenizi ön plana çıkarır.

Arama motorlarında üst sıralarda çıkmak mağazanızı popüler bir sokağa taşımak gibidir. İlginin ve satışların size yönelmesini sağlar.

3. SEO pazarlama karşımının önemli bir parçasıdır.

SEO'nun tek başına pazarlamayı başarıya götürdüğünü iddia etmiyoruz. Fakat markalaşma, sosyal medya gibi diğer pazarlama unsurlarıyla birlikte SEO, pazarlamanın potansiyeline ulaşmasını sağlayarak pazarlama karışımının en önemli parçalarından birisi olmaktır.

4. SEO insanların web sitenizi bulmasına yardım edecektir.

Web siteniz hedef kitlenizle iletişiminizin ilk noktadır. Fakat insanlar sitenizi bulamıyorsa sitenizin size bir fayda olmayacaktır. SEO sitenizin bulunmasını ve fark edilmesini sağlar.
Bu makale WM Dergi'den alınmıştır. Faydalı olacağını düşündüğüm blogcular için paylaşmak istedim.

Kategori: , , , , , ,

0 yorum